مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان گفت: مشترکان خانگی آبادان ۲ میلیارد تومان به این شرکت بدهکارند.
به گزارش روابط عمومی آبفا خوزستان، محسن پویا اظهار داشت: کل مطالبات آبفا در آبادان بالغ بر ۵ میلیارد تومان است که نزدیک به ۲ میلیارد تومان آن مربوط به کاربریهای خانگی است.
وی افزود: به منظور حمایت از مشترکان و جلوگیری از قطع انشعاب، هزینه اشتراک آب و فاضلاب مشترکان غیرمجاز و بدهکار در آبادان در مهلت باقی مانده تقسیط میشود.
پویا عمده اشتراکهای غیرمجاز آبادان را در مناطق ایستگاه ۵، ۱۱ و ۱۲ ذولفقاری بیش از یک هزار مورد عنوان و خاطرنشان کرد: برای خرید انشعابات خانگی تسهیلاتی در نظر گرفته شده است. همچنین در صورت مراجعه داوطلبانه، شهروندان مشمول جرائم دستکاری شبکه نخواهند شد.
رییس هیئت مدیره شرکت آبفا خوزستان ادامه داد: از طرفی با اجرای طرح جامع فاضلاب آبادان تاکنون بستر واگذاری بیش از یک هزار و ۲۰۰ انشعاب فاضلاب در مناطق سده، فیه و ذولفقاری فراهم شده است که با وجود تقسیط خرید حق اشتراک تاکنون بخش قابل توجهی از مردم برای خرید مراجعه نکردهاند.
وی از مشترکان آبادانی تقاضا کرد به منظور استفاده از تسهیلات و جلوگیری از افزایش حق اشتراک و هزینه نصب در سال جدید، در مهلت باقیمانده برای پرداخت حق اشتراک خود اقدام کنند.